Garantie

Fiecare bijuterie cumparata din magazinul nostru vine cu certificat de garantie ce confirma autenticitatea cristalelor Swarovski.

Ne dorim ca Dumneavoastra sa fiti incantati de alegerea facuta! Garantam calitate 100% pentru toate produsele noastre, cristalele Swarovski sunt originare din Austria de la marii producatori, prelucrate cu mare pricepere si pasiune pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de tot ce este mai bun. Drept dovada a calitatii produselor noastre este faptul ca daca nu sunteti multumit de ce ati cumparat returnati produsele fara nici un motiv si primiti banii inapoi in cel mai scurt timp.

Toate produsele cumparate din magazinul nostru vin cu certificat de garantie.

Ideas Tan-Tam Srl asigură o garanţie de 6 luni pentru bijuterii, si 1 an (vedeţi garanţia la detaliile produsului)  pentru ceasuri  cu conditia ca produsele să fie utilizate si intreţinute conform instrucţiunilor afişate in continuare.

Garanţia acoperă numai defectele care apar la utilizarea normală şi  nu se aplică pentru:

- produse ce au intrat în contact cu apa sau diverse substanţe chimice;
- reacţii chimice datorită parfumului, cremelor de corp sau alte produse de întreţinere;
- expunere îndelungată la soare, temperaturi ridicate sau în conditii de umiditate crescută;
- produse purtate în timpul somnului sau în timpul efortului fizic;
- produse zgâriate de obiecte corozive sau depozitate necorespunzător.

Cumpăratorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul căderii pietrelor.

Nu este considerat defect argintul oxidat netratat cu rodiu precum şi pietrele (semi)preţioase ce prezintă diferenţe de culoare.

In cazul problemelor de calitate va vom schimba, inlocui produsul respectiv in cazul in care clientul deţine factura emisă.