Politica de retur

Coletele cu plata la destinatar sau cele cu Ramburs nu vor fi primite fara nicio exceptie.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zille de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit: factura, certificat de garantie). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la tan-tam.ro.

Dacă returnați vreun articol, contravaloarea acestuia vă va fi restituită prin metoda de plată utilizată inițial de dumneavoastră, cu excepția taxei de transport pentru retur. Cumpărăturile achitate cu cardul vor fi, în majoritatea cazurilor, rambursate către cardul dumneavoastră, iar pentru rambursarea celor achitate prin metoda Cont colector sau Numerar la livrare trebuie să ne comunicați coordonatele dumneavoastră bancare (cod IBAN).

Costurile de transport NU sunt suportate de catre tan-tam.ro.

Returnarea banilor se face in termen de maximum 14 zile din momentul in care am receptionat produsul si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor .

Pentru comenzile platite online cu card bancar suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 14 zile de la acceptarea returului.

Totodată clientul are obligaţia de a transmite in scris o inştiinţare la adresa office@tan-tam.ro

Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.

Nota: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs sau coletele cu plata la destinatar sau coletele retur fără o notificare in scris inainte de livrare.

Va multumim.