Meniu
Livrare gratuita la comenzile peste 100 lei

Sfaturi pentru intretinere

Bijuteriile sunt produse delicate, fiind necesară prin urmare o grijă deosebită. 

- pastrati bijuteria in ambalajul original sau intr-un săculeţ dintr-un matrerial moale pentru a evita zgarieturile.
- stergeţi des produsul cu o carpa moale pentru a-i mentine stralucirea originală.
- scoateţi-vă bijuteriile inainte de a vă spăla pe maini, de a inota sau de a utiliza produse pentru ingrijirea corpului precum parfumuri, fixative pentru păr, săpunuri si lotiuni, deoarece aceste produse ar putea dăuna si reduce durata placajului materialului, de asemenea putand decolora sau atenua strălucirea cristalelor.
- evitati contactul cu apa.
- evitati loviturile bruste (de ex. impactul cu alte obiecte) deoarece ar putea cauza zgarieturi, ciobiri si alte daune.

In cazul in care produsul nu este in starea originală, a fost folosit, zgariat etc. Ideas Tan-Tam Srl nu este obligat sa reprimească produsul respectiv si să returneze contravaloarea lui. Totodata produsele uzate se vor retrimite clientului pe cheltuiala lui.

In cazul in care clientul renuntă la produs in conditiile de mai sus, Ideas Tan-Tam Srl este obligat ca in termen de 14 zile de la revenirea produsului să returneze contravaloarea acestuia.
Costurile de transport vor fi suportate de către client.

Nota: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs sau coletele retur fără o notificare telefonică/in scris inainte de livrare.