Meniu
Livrare gratuita la comenzile peste 100 lei

Metode de plata

Magazinul Tan-Tam.ro va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:
 

Plata in sistem RAMBURS
Plata ramburs se efectueaza integral la primirea coletului (la curier sau la oficiul postal, dupa caz).

 

Plata prin CARD

Plata online - MOBILPAY

Se poate efectua plata online cu cardul, in conditii de siguranta deplina. Plata prin card este o metoda sigura deoarece datele cardului nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si incriptate.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati numarul de card (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs).

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

MobilPay foloseste sistemul "3-D Secure" care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Mobilpay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

 

Transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii.