Meniu
Livrare gratuita la comenzile peste 100 lei

Politica de retur

Dacă un produs achiziționat nu va mulțumește, îl puteti returna în termen de 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării astfel:

Trimiteti un email la adresa office@tan-tam.ro in care specificati numele dvs, numarul facturii si produsele pe care doriti sa le returnati sau schimbati.

Veti primi un email cu pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru returnarea contravalorii produselor.

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zille de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit: factura, certificat de garantie). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

Taxa curierului pentru retur este suportata de client. În situatia în care cumparatorul a beneficiat de livrarea gratuita a produselor în conditiile explicate la sectiunea Informatii livrare, din pretul de restituit se vor retine de catre companie si aceste costuri (costurile de transport ale primei livrari).

Returul produselor este acceptat doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la tan-tam.ro.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv.

Returnarea banilor se face in termen de maxim 14 zile din momentul in care am receptionat produsul si ati furnizat codul IBAN in care se va rambursa contravaloarea produselor .

 

ATENTIE!

Bunurile returnate trebuie sa fie in stare buna, nefolosite sau deteriorate. In cazul in care acestea au fost deja desfacute si utilizate partial sau integral, se vor percepe taxe.

De asemenea, daca produsele nu sunt returnate in cutia lor, percepem o taxa de 10 lei pentru fiecare cutiuta pe care nu o putem refolosi.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail la adresa: office@tan-tam.ro

 

Nota: Nu sunt acceptate coletele retur cu plata ramburs sau coletele cu plata la destinatar sau coletele retur fără o notificare in scris inainte.

Va multumim.